top of page



Mijn lievelings recepten
Coquilles met avocadocreme en parmaham
met Jesuitenhof Sauvignon blanc
​
Ingrediënten voor 4 personen:
-
12 coquilles
-
2 plakjes parmaham
-
1 avocado
-
2 eetlepels crème fraîche
-
1 rode peper
-
1 citroen
-
gekleurde blaadjes sla
-
pijnboompitjes
-
zout en peper
Ceviche van zeebaars met citrusdressing
met een Riesling (droog) van de Jesuitenhof
​
Ingrediënten voor 4 personen:
-
ca.80 zeebaars per persoon
-
2 sinaasappels
-
2 limoenen
-
1 tl honing
-
60 ml citroenspa
-
20 ml water
-
20 ml suikerwater
-
1 gram agar agar
-
1 avocado
-
1 rode peper
-
1 lente ui
-
1 rode ui
-
1 komkommer
-
granaatappelpitjes
-
koriander
-
zout en peper
Met Jesuitenhof Weißer Burgunder
Ingrediënten voor 4 personen:
-
ca. 2 kg witte asperges
-
6 eieren
-
12 plakjes beenham
saus:
-
3 eierdooiers
-
2 el azijn
-
4 el witte wijn
-
250 gram roomboter
-
peterselie
Asperges met hollandaisesaus
ham en ei
bottom of page