Mijn lievelings recepten

Coquilles met avocadocreme en parmaham

met Jesuitenhof Sauvignon blanc

Ingrediënten voor 4 personen:
  • 12 coquilles
  • 2 plakjes parmaham
  • 1 avocado
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 1 rode peper
  • 1 citroen
  • gekleurde blaadjes sla
  • pijnboompitjes
  • zout en peper

Ceviche van zeebaars met citrusdressing

met een Riesling (droog) van de Jesuitenhof

Ingrediënten voor 4 personen:
  • ca.80 zeebaars per persoon
  • 2 sinaasappels
  • 2 limoenen
  • 1 tl honing
  • 60 ml citroenspa
  • 20 ml water
  • 20 ml suikerwater
  • 1 gram agar agar
  • 1 avocado
  • 1 rode peper
  • 1 lente ui
  • 1 rode ui
  • 1 komkommer
  • granaatappelpitjes
  • koriander
  • zout en peper

Met Jesuitenhof Weißer Burgunder

 

Ingrediënten voor 4 personen:

  • ca. 2 kg witte asperges

  • 6 eieren

  • 12 plakjes beenham

 

saus:

  • 3 eierdooiers

  • 2 el azijn

  • 4 el witte wijn

  • 250 gram roomboter

  • peterselie

Asperges met hollandaisesaus

ham en ei

Schrijf je in en ontvang heerlijke recepten en wijn tips

Contact

Danielle Willems - de Wit

dewildewijnstok@gmail.com

06-21240796
BTW-id: NL002122574B87

RegioNL002122574B87 Gelderland

Copyright ©2019 De Wilde Wijnstok Privacyverklaring

Ontworpen door: Janske Huitink