Privacyverklaring

De Wilde Wijnstok, gevestigd aan Suikerpeer 19 6922 CG Duiven, is verantwoordelijk
voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:
www.dewildewijnstok.nl

Suikerpeer 19

6922 CG Duiven

06 21240796

Danielle Willems - de Wit is de Functionaris Gegevensbescherming van De Wilde Wijnstok.

Zij is te bereiken via dewildewijnstok@gmail.com.


Persoonsgegevens die wij verwerken
De Wilde Wijnstok verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u verstrekt, bijvoorbeeld uw (smaak)voorkeuren.


Bijzondere persoonsgegevens die wij verwerken
Voor onze dienstverlening hebben wij geen bijzondere persoonsgegevens van u nodig en wij zullen u dan ook niet verzoeken bijzondere persoonsgegevens te verstrekken. Mocht u ons op eigen initiatief bijzondere persoonsgegevens verschaffen dan houdt dit uitdrukkelijke toestemming in om bijzondere persoonsgegevens te verwerken.


Minderjarigen
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 18 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 18 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via dewildewijnstok@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
De Wilde Wijnstok verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Registreren van uw naam- en adresgegevens voor levering van goederen en/of diensten
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Beantwoorden van uw e-mail indien u per e-mail contact met ons opneemt

 

Geautomatiseerde besluitvorming
De Wilde Wijnstok neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van De Wilde Wijnstok) tussen zit.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
De Wilde Wijnstok bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.


Delen van persoonsgegevens met derden
De Wilde Wijnstok verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
De Wilde Wijnstok gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door De Wilde Wijnstok en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar dewildewijnstok@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) onleesbaar. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. De Wilde Wijnstok wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
De Wilde Wijnstok neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via dewildewijnstok@gmail.com.

 

Aanpassen Privacyverklaring

De huidige versie van deze Privacyverklaring dateert van 1 april 2019.

 

De Wilde Wijnstok behoudt zich het recht voor deze Privacyverklaring op elk moment aan te passen. U wordt aangeraden om regelmatig onze Privacyverklaring te raadplegen om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen van deze Privacyverklaring.

Schrijf je in en ontvang heerlijke recepten en wijn tips

Contact

Danielle Willems - de Wit

dewildewijnstok@gmail.com

06-21240796
BTW-id: NL002122574B87

RegioNL002122574B87 Gelderland

Copyright ©2019 De Wilde Wijnstok Privacyverklaring

Ontworpen door: Janske Huitink